PLANER
VÅR 2016:
Uten at jeg var klar over det hadde Elvis greid å pare seg med Dixie i november (ca.2 uker før Adelkatten sin juleutstilling). Jeg hadde ikke sett eller hørt noen paringer, men rundt juletider la jeg merke til at Dixie hadde lagt på seg, og hun var temmelig rund om magen. Jeg trodde at dette var fordi hun spiste mer, og var roligere. Like etter julaften oppdager jeg at Dixie hadde begynt å få kuler på sidene, men jeg slo fra meg tanken om at hun kunne være drektig. Min tane var at Dixie hadde inbilt drektighet!


I begynnelsen av januar valgte jeg å ta med Dixie til veterinæren for å ta ultralyd av henne, og ultralyden viste at hun var drketig med 4 kattunger :) Siden jeg ikke hadde sett eller hørt noen paringer, kunne jeg ikke helt vite dato for når forventet kattungefødsel skulle være.


19.01.2016 ble fire kjempesøte kattunger forløst med keiser snitt, og (N) Hakrilas F-kull så dagens lys. Dessverre døde den minste av hunnkattene, og årsaken var at hun hadde lagt uten fosterhinne, og pådratt seg væske på lungene samt infeksjon. I (N) Hakrilas F-kull er det to hunnkatter (Felicia og Florence) og en hannkatt (Felix).


Som om ikke det er nok, så paret Elvis og Nadina seg i februar. Jeg krysser fingre, tær og labber for at Nadina sin forestående kattungefødselen går bra! Hvis alt går bra er forventet termin er ca.30.04 - 05.05.2016 :)


19.03 - 20.03.2106 var det duket for årets første utstilling. Det var Trønderkatten sin internasjonale utstilling som foregikk i Autronicahallen. Der hadde jeg med meg Elvis. Elvis konkurrerete for første gang i voksenklassen i åpen klasse 9, og han fikk sine to første CAC-cert, og kan ta sin Champion-tittel ved neste utstilling.


Det blir en rolig utstillingsvår for meg, og neste utstilling er min egen klubb sin utstilling (KKMN) 09.07 - 10.07.2016. Der kan Elvis ta sin Championtittel :)


HØST 2015:
Høsten 2015 deltok jeg med kattene på to utstillinger. I september var Dixie og Elvis med på Sunnmørskatten. Dixie fikke sine to cert i klasse 3, og er nå på vei mot å bli Supreme Champion. Elvis fikk Ex1 i kattungeklassen 4-7 måneder.


Siste utstilling i 2015 var Adelkatten sitt juleshow på Letohallen. Der arrangerte vi i Aby- og somalringen Aby- og somalispesial. Det var kjempemorsomt at et var nok abyssinere og somali slik at vi fikk arrangert rase-bis :) På utstillingen hadde jeg med meg Dixie og Elvis. Begge to fikk kjempefine bedømmelser :)


VÅR 2015:
Våren 2015 er godt i gang. 2015 blir et rolig og stille år når det gjelder utstillinger. På Trønderkatten sin utstilling 28.03 - 29.03.2015 deltok bare Nadina. Det var hun som trengte de siste certene for å bli Supreme Champion.


Den andre utstillingen i 2015 var Lirak sin utstilling i Nannestadhallen 02.05 - 03.05.2015. Nadina fikk sin Supreme Championtittel 02.05.2015, og ekstra morsomt var det at det på utstillingen til klubben til Nadina sine oppdrettere Inger og Kåre Nave :) Dixie begynte å konkurrere i sin nye klasse (klasse 3) på vei til å få sin Supreme Champion tittel. Jeg velger å ikke stresse så mye nå for at Dixie skal få tittelen fortest mulig, for Dixie trenger ett kull på å få litt mer tyngde på seg.


Neste utstilling for kattene er min egen klubb sin utstilling (KKMN) 27.06 - 28.06.2015 i Heimdalshallen i Trondheim :) Der stiller jeg Nadina og Dixie.


Målet for 2015 er å pare både Dixie og Nadina. Det er Dixie som er den første som skal bli paret :) Det er bare å følge med, for jeg kommer til å oppdatere hjemmesiden når det viser seg at det kattunger på gang.